d-tail.be

home
de startpagina

over ons
dit is ons bedrijf

onze diensten
ons aanbod

onze projecten
onze beste werkstukken

contact
stuur ons een e-mail

            view our work

Het bedrijf D-tail

D-tail is een volledig conceptrenovatiebedrijf dat al 10 jaar bestaat en hard werkt in België. Het is meestal een familiebedrijf met hoogwaardige resultaten in elke sector waarin we werken en is ontworpen om perfect te werken voor beleggers en voor de particuliere sector. We kunnen beleggers helpen die van begin tot eind onroerendgoedzaken willen doen.

Daarmee bedoelen we dat we kunnen helpen samen het juiste project voor investeringen te kiezen, het financiële plan te maken voordat we het kopen en het tot het noodzakelijke resultaat te brengen indien nodig, anders zijn we ook blij om hun eigen projecten te vernieuwen. Hetzelfde werk dat we doen voor mensen die een huis willen kopen en bezitten, of voor mensen die hun eigen huis of een deel ervan willen decoreren.

Onze ervaring gaat nog verder, we kunnen onze klanten helpen met advies over het interieurontwerp en verdere samenwerking met onze collega's om hun droomhuis te vervullen We kijken ernaar uit je te ontmoeten en aan de reis te beginnen die je LEVEN zal veranderen 😊

 
 
 
  *naam
  *e-mail adres